Ποιοι Είμαστε

Πάθος και Αφοσίωση στο επάγγελμα μας
separator-icon-large
1987

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας νομικών υπηρεσιών σε εγχώριους και διεθνείς πελάτες.

Ποιοι Είμαστε

 

Η Παπαντωνίου & Παπαντωνίου ΔΕΠΕ είναι Κυπριακός Δικηγορικός Οίκος που εξειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας νομικών υπηρεσιών σε εγχώριους και διεθνείς πελάτες.

 

Ο Οίκος ιδρύθηκε το 1987 από τον Αντώνη Σ. Παπαντωνίου, ο οποίος είναι και ο διευθύνων σύμβουλος. Μέχρι σήμερα, ο Οίκος απέκτησε περισσότερο από 30 χρόνια εμπειρίας στο τομέα των νομικών υπηρεσιών.

 

Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας ούτως ώστε να κατοχυρώνεται η συνεχής υποστήριξη των νομικών τους συμφερόντων.

 

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην παροχή απλών και καινοτόμων λύσεων σε πολύπλοκα νομικά ζητήματα. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των πελατών μας συνδυάζοντας διεθνή ποιοτική παροχή νομικών υπηρεσιών με τα νομικά και εμπορικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος.

 

Η δικηγορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται σε αρκετές πτυχές δικαίου και είναι στελεχωμένη με ειδικευμένους δικηγόρους και γραμματειακό προσωπικό. Επίσης, ο Οίκος λειτουργεί ως νομικός σύμβουλος σε διεθνείς εταιρείες που προέρχονται κυρίως από Ελλάδα, Αραβικά κράτη, Ασία και Η.Π.Α.

Η Αποστολή μας

 

Οι αξίες μας, οι οποίες υπαγορεύουν την προσέγγιση του οίκου μας για κάθε νομικό ζήτημα περιλαμβάνουν:

 

Αφοσίωση προς το συμφέρον των πελατών μας.

 

Ακεραιότητα στις συναλλαγές με τους πελάτες μας, τα δικαστήρια, τους αντιδίκους και μεταξύ των συνεργατών μας.

 

Δέσμευση και σθένος για την εκπροσώπηση των συμφερόντων και της ευημερίας  των πελατών μας.

 

Φιλοδοξία και Αποφασιστικότητα να καταστεί το γραφείο μας  ένας παγκοσμοιοποιημένος και καταξιωμένος Νομικός Οίκος όπου πελάτες από όλο τον κόσμο θα μας εμπιστεύονται στη διαχείριση των νομικών τους ζητημάτων.

 

Αφοσίωση και Ικανότητα στο να παράγουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Πάθος και Αφοσίωση στο επάγγελμα μας.